Privaatsuspoliitika

Viimati uuendatud: 06.10.2023

Tere tulemast Prindix.ee veebilehele! Me hoolime teie privaatsusest ja soovime, et oleksite teadlikud, kuidas me kogume, kasutame ja jagame teie isikuandmeid.

1. Kogutavad isikuandmed

1.1 Registreerimisandmed: Kui te meie veebisaidil registreerute, palume teilt teie nime, e-posti aadressi ja muud vajalikud registreerimisandmed.

1.2 Tellimisandmed: Kui teete meilt ostu, kogume tellimuse täitmiseks vajalikud andmed, sealhulgas teie kontaktandmed, tarneaadress ja makseandmed.

1.3 Küpsised ja jälgimistehnoloogiad: Kasutame küpsiseid ja muid jälgimistehnoloogiaid selleks, et parandada teie veebikogemust ja koguda teavet selle kohta, kuidas te meie saiti kasutate.

2. Kuidas me kasutame teie isikuandmeid

2.1 Tellimuse täitmine: Kasutame teie esitatud andmeid tellimuste täitmiseks ja teile ostetud toodete tarnimiseks.

2.2 Konto haldamine: Teie registreerimisandmeid kasutatakse teie konto haldamiseks ja teiega suhtlemiseks.

2.3 Turundus ja teavitused: Võime kasutada teie andmeid, et saata teile turundusteavet, eripakkumisi ja muudele teemadele keskenduvaid teatisi.

3. Isikuandmete jagamine

Me ei jaga teie isikuandmeid kolmandate osapooltega, välja arvatud juhul, kui see on vajalik teenuste osutamiseks või seadusega nõutud.

4. Teie õigused

Teil on õigus nõuda juurdepääsu, parandamist või kustutamist teie isikuandmetele. Samuti võite igal ajal loobuda meie poolt saadetavatest turundusteatest.

5. Privaatsuspoliitika uuendused

Võime aeg-ajalt muuta käesolevat privaatsuspoliitikat. Uuendatud versioonid avaldatakse meie veebisaidil, ja teie jätkuv kasutamine tähendab muudatustega nõustumist.

6. Statistilised Andmed ja Analüüs Prindix.ee-l

6.1 Statistilistel eesmärkidel: Prindix.ee kogub teavet veebisaidi külastajate kohta (külastajate arv, külastuse aeg, kestus jne.) statistilistel eesmärkidel. See teave ei ole seotud konkreetse isikuga, vaid annab statistilist teavet, mida Prindix.ee saab analüüsida lehe funktsionaalsuse parandamiseks.

6.2 Turundus ja klienditeenindus: Neid statistilisi andmeid kasutatakse ka turundus- ja klienditeeninduse eesmärgil, et pakkuda paremat teenust ja kohandada Prindix.ee veebikogemust.

6.3 Kolmandatele isikutele edastamine: Teadet külastuse anonüümsuse säilitamise kohta võidakse edastada kolmandale isikule andmetöötluse eesmärgil, parandades samal ajal veebisaidi üldist jõudlust.

Prindix.ee väärtustab teie privaatsust ja teeb kõik endast oleneva, et tagada, et kogutud statistilised andmed oleksid turvalised ja anonüümsed.

7. Küpsiste nimekiri

Kui teil on küsimusi või mureid oma isikuandmete kasutamise kohta, võtke meiega ühendust aadressil info@prindix.ee.

Prindix OÜ
Registrikood: 16817660
Aadress: Lääne maakond, Lääne-Nigula vald, Palivere alevik, Põllu tn 6-2, 90802
E-mail: info@prindix.ee